Любопитно

Хасково с тридневна програма за Деня на детето

Община Хасково организира тридневна програма по повод Деня на детето – 1 юни, съобщават от кметството.

На 30 май от 18 часа на сцената на площад „Свобода“ цирков спектакъл ще представят актьорите от Студия „Алле“ от град Подолск, Русия.

Концертът „Ще бъдем…“ на детските градини от община Хасково е насрочен за 31 май от 17:30 часа отново на сцената на площада. Пак там на 1 юни театър „Дани и Деси“ в 11 часа ще представи куклената постановка „Пеперудена магия“.

В 13:30 часа на 1 юни в залата на театър „Иван Димов“ е планиран образователен концерт на Камерен и Народен оркестри при община Хасково.

В 17:30 часа на 1 юни на площад „Свобода“ е „Танцувай с нас“ – урок по стандартни и латино танци за всички деца представен от танцов клуб „Гранд“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.05.2018 8:46 8:46

Лицемери. Много загрижени за децата. А ГОЛЕМИТЕ пари за детски ги вземат само циганите. Вземат от Българи и дават на цигани. Това е нашата политическа паплач. Всяка година от България бягат 35000 и човека и още толкова измират. В същото време лицемерите политици не спират да грабят

Back to top button