Хасково

С три нови коли доставят топъл обяд в Хасково

1000 души в община Хасково ще продължат да получават топла храна безплатно до края на годината, след като бе удължен срока на проекта, съобщават от кметството.

Програмата „Топъл обяд“ стартира през октомври 2016 г. Тогава на безплатна храна разчитаха 350 души. Поетапно бяха включвани нови потребители и към момента те вече са 1000. За пръви път по тази програма храна се доставя освен на нуждаещи се в града, така също и на хора в селата на общината. 1 324 498 лв. е сумата по проекта.

Междувременно, община Хасково закупи три автомобила, с които ще доставя храна по порект „Топъл обяд“ и от Социалния патронаж. Автомобилите са доставени след проведена обществена поръчка. Трите коли са на обща стойност 56 445 лв. без ДДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Didka PR
Didka PR
31.05.2018 7:29 7:29

За информация на Дияна Иванова-PR на Община Хасково! Автомобилите са закупени по проект за оборудване на кухнята майка, която Общинатя няма да осъществи и най-вероятно ще дължи глоби по оперативната програма, а потребителите на Топъл обяд са 1000 от една година! Така, че нищо ново не се е случило! Не заблуждавайте хората със стара информация! Поздрави!

вражалец
вражалец
31.05.2018 11:57 11:57

Само че, не са по проект, то си има документи я вижте преди това в сайта на общината обществената поръчка и тогава пишете глупости. Явно тая Дияна супер много пречи на някого, няма начин да не я споменете под статии за общината

Анонимен
Анонимен
31.05.2018 23:37 23:37
Отговор до  вражалец

Дианке,ти не си ли пиарка на любимата ти партия с шеф Мутрата? А пьк уж сте нямали никакво отношение кьм управлението на Хасково и сте нямали кадри там,големи шегобийци сте,да знаеш.

Back to top button