Любопитно

„Изгрев над Хасково“ спечели конкурса за 1 юни

Приключи гласуването в конкурса за любителска фотография „Пътешествие в родния край“, съобщават от областна администрация.

Снимката, спечелила най-много харесвания е „Изгрев над Хасково“ на 13-годишната Михаела Павлова. Тя събра общо 217 харесвания до крайния срок на гладуването – 17 часа на 30 май.

Второто място спечели Никола Николов от Спортното училище „Стефан Караджа“ в Хасково със снимка, която бе харесана от 164 потребители на мрежата. Трета в конкурса е снимката на Божидара Атанасова от ОУ „Христо Смирненски“.

По традиция областният управител Станислав Дечев избра и своята любима снимка. Това е фотосът на Петя Димитрова от ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“.

Конкурсът „Пътешествие в родния край“ се провежда за трета поредна година по идея на областния управител на Хасково Станислав Дечев. Фото-надпреварата е по повод Международния ден на детето – 1 юни. Награждаването на победителите в конкурса ще бъде на 1 юни от 11 часа в зала „Марица“ на областна администрация Хасково. Тогава ще се проведе и заседанието на Младежкия областен съвет за иновации, сформиран от губернатора точно преди една година. Младежите ще отчетат свършеното от тях до сега и ще споделят идеите за лято 2018. По време на тържеството ще бъдат изпратени „символично“ и абитуриентите от Младежкия областен съвет за иновации, ще бъде попълнен и състава на структурата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
30.05.2018 21:27 21:27

Пффууу….тази на първо място е по-грозна и от…В какво време живеем,хората нямат усет ?????

Ноуп
Ноуп
31.05.2018 17:43 17:43
Отговор до  Иван

Нямат избор, а не усет. Тва е като при конкурсите за красота-оценяват само измежду явилите се.Къде е изгряващото слънце?

Back to top button