Регион

След гонка с полицията и катастрофа арестуваха харманлиец с 200 000 цигари

43-годишен харманлиец с инициали В. И. е арестуван с 200 000 контрабандни цигари след екшън, съобщават от МВР.

Пътните полицаи в Нова Загора подали сигнал за спиране на Фолксваген Шаран, управляван от харманлиеца. Водачът не само не спрял, но увеличил скоростта и преминавайки на червен светофар предизвикал катастрофа. След кратко преследване бил спрян и задържан от екип на „Криминална полиция“.

В колата са открити 200 000 къса контрабандни цигари. Харманлиецът, който е с криминалистични регистрации в полицията, е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Случаят е поет от прокуратурата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван Ахмет Кеворкян
Иван Ахмет Кеворкян
31.05.2018 7:39 7:39

И сега прокуратурата тотално ще го осере! И пак стигаме до максимата „полицията ги хваща, съда ги пуска“. Жалко подобие на държава сме!

Анонимен
Анонимен
31.05.2018 9:30 9:30

Хората от години искат съдебна реформа, но организираната престъпност в законодателната, съдебната и изпълнителната власт оказват силна съпротива.

Back to top button