Регион

Задигнаха Фолксваген, разкриха кражба на ток в краварник

Задигнат е Фолксваген, оставен отключен с ключовете на таблото, съобщават от пресцентъра на полицията.

27-годишната жена, шофирала Голфа го обявила за издирване, след като не го открила паркиран пред дом в село Черепово.

В хасковското управление също е регистрират кражба. След разбиване на входна врата е проникнато в склад на фирма на булевард „Съединение“ в областния град. Откраднати са 150 кг. медни проводници.

Димитровградските полицаи са започнали разследване за кражба на ток. То е след сигнал на служител на ЕВН, който заявил, че е установил кражба на ток в краварник в село Голямо Асеново. Експертът обяснил, че зад междинния клеморед към електромера е монтирано електронно устройство с фоточувствителен датчик, което възпрепятства точното отчитане на потребената ел. енергия. Датчикът се задейства при затваряне вратата на таблото. От ЕВН не е установено какви са стойностите на грешката на отчитане, вследствие на манипулацията, като клеморедът заедно с електромера са демонтирани и изпратени на лаборатория за изследване.

Бързо производство са завели харманлийските полицаи. То е срещу 41-годишен мъж от града, извършил кражба на медна посуда, кабели и велосипед от домовете на двама свои съграждани. След като откраднал вещите, ги предал в пункт за черни и цветни метали, където са намерени и иззети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button