Хасково

Излязоха резултатите от изпитите на седмокласниците, матурите на абитуриентите са проверени

Резултатите от националните външни оценявания по български език и литература и по математика след 7 клас от вчера са публикувани на сайта на МОН.

От Регионалното управление на образованието в Хасково изчакват пресконференцията на МОН, на която ще бъде съобщено представянето на седмокласниците в страната. След това от РУО ще изнесат статистиката за представянето на децата в Хасковска област. По информация на Haskovo.info и тази година в Хасково има отличници, постигнали 100 т. на изпита.

Учениците, които желаят да се запознаят с проверените си изпитни работи, могат да направят това в присъствието на родител или настойник на 7 и 8 юни от 10 до 12 и от 14 до 16 ч. в хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“, в сградата, в която са учениците в I-IV клас.

Вече са проверени и държавните зрелостни изпити на абитуриентите, като резултатите се очаква да бъдат обявени до края на седмицата на сайта на МОН.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Наско
Наско
07.06.2018 6:59 6:59

тук може да се види статистиката : https://drive.google.com/file/d/1wFhrRVoBOsIlEdzvZqqq-rb31AP_XQIh/view

Back to top button