Регион

Предотвратиха измама за 27 000 лв. в Свиленград

Свиленградските полицаи са предотвратили измама за 27 000 лв. и златни накити, съобщават от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Вчера по обяд, на стационарния телефон на 80-годишна жена от града е позвънил мъж, представил се за следовател. Още на 11 юни по схемата „съдействие на полицията“ мнимият разследващ е въвел старицата в заблуждение. Жената посетила банка и заявила че желае да изтегли парите. На другия ден отишла да си ги вземе и тогава от банката сигнализирали в полицейското управление.

Полицаите са изискали служителят по сигурността да изпрати свиленградчанката с парите до дома й на улица „Стефан Стамболов“ и веднага са обезпечили телефона и адреса й. Целият ден те са очаквали обаждане от измамниците, но такова не се е получило. Полицията продължава работата по случай.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Василев
Василев
13.06.2018 12:08 12:08

„Веднага са обезпечили телефона и дома й“Браво на нашта полиция,която ни пази.

Back to top button