Любопитно

„Хасково рок 2018“ ще е с благотворителна кауза

Благотворителна кауза ще обедини феновете на твърдата музика на „Хасково рок 2018“, съобщават от общината.

По инициатива на момчетата от „HANGAR 42“ тениските за рокфеста ще бъдат продавани благотворително. Събраните средства ще бъдат дарени за закупуване на музикални инструменти на талантливи деца, чиито родители нямат възможност да ги снабдят с инструменти.

Тениска на „Хасково рок 2018“ ще получи всеки стотен почитател на феста в социалната мрежа фейсбук -https://www.facebook.com/haskovorockmusic/

„Хасково рок 2018“ е част от седмицата на кампаниятата „Хасково срещу дрогата“, организирана от община Хасково, ПИЦНВ, МКБППМН. Събитието е на 29 юни от 18:30 часа на площадка „Спартак“.

Шоуто ще бъде открито от небезизвестните „STOKHOLM“, доказали с професионализма си и със страхотното си звучене, че заслужават място на хасковската сцена. След тях на сцената ще се качат момчетата от хасковската банда „HANGAR 42“, за да подарят позитивния си заряд на родната публика. Безспорните любимци на почитателите на български рок „П.И.Ф“ и „Б.Т.Р.“ ще закрият вечерта с техните най-големи хитове. Входът е свободен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button