Спорт

„Хасково“ и „Асти“ се готвят за защита на титлите на държавното по плажен хандбал

Отборите на „Хасково“ и „Асти 91“ се готвят за защита на титлите си на държавното първенство по плажен хандбал в Каварна. Тренировките се провеждат на пясъчното игрище на Кенана.

От петък до неделя в Каварна са мачовете при мъжете и жените. В понеделник и вторник пък ще играят юношите и девойките. При жените нашите са в група с Шумен и „Раховец“ (Горна Оряховица), девойките ще играят срещу Панагюрище 1 и 2 и „Раховец“, мъжете са в група с Шумен, Раховец, Каварна и „Локомотив“ (Горна Оряховица), а юношите – „Раховец“ и „Осъм“ (Ловеч).

Хандбал

От миналия шампионат Хасково е шампион при юношите, девойките и мъжете и вицешампион при жените. Нашите са амбицирани за защита на титлите си, за което при жените и девойките ще помагат националките ни Християна Петрова и Василена Шомова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button