Хасково

Прекратиха обществената поръчка за Общия устройствен план на Хасково

Със заповед на кмета Добри Беливанов от днес е прекратена обществената поръчка за „Изработване на общ устройствен план на община Хасково, включващ екологична оценка и оценка за съвместимост“.

В заповедта е записано, че след откриването на обществената поръчка са установени нарушения при откриването й, които към настоящия момент не могат да бъдат отстранени. Методиката за оценка на офертите противоречи на основните законови изисквания, не може да бъде приложена обективно без да се ощетят участници и не може да се гарантира, че предложението на участника, който ще получи най-висок брой точки, ще осигури най-качественото изпълнение на поръчката. По тази причина процедурата за възлагането на поръчката, следва да бъде прекратена, се казва още в кметската заповед.

Haskovo.info припомня, че миналата седмица ексшефът на правния отдел Пламен Лечев заяви, че си обяснява освобождаването си от общината с въпросите, които е задавал за нередности, допуснати в две от обществените поръчки важни за сегашния мандат. Едната от тях е тази за Общия устройствен план, а другата е за пътната маркировка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гердана Киримова
Гердана Киримова
27.06.2018 17:41 17:41

В тая община Хасково нищо не е наред и да бъде на ред няма как да стане .Това е продукта на кадърните кадри на ГЕРБ и Делян Добрев. Важното е общинските съветници да получавт заплати по 1000 лв. А кмета от ГЕРБ освен пенсия и тлъста заплата,комисионни и рушвети.

колегата
колегата
28.06.2018 9:06 9:06
Отговор до  Гердана Киримова

То хубаво че се е усетил кмета, че пак са му скроили кюляф с тая поръчка. Тръгна си юриста, уж защото разправял, че не я бива поръчката а що не е написал доклад, че трябва да се спре- щото така му е поръчано „да се мотат нещата в общината да се създава усещане че не се работи“. Хеле тоя лигач си тръгна най-сетне. Никой не го търпеше от колегите- краката на бюрото шушана и гъчене на дюнери и баници. Неудобно ти става като влезеш в стаята. Ето възела се разплита. евала кмета отрежи им пипалата, явно че баха нагласили някой и ако не е той избрания да има за какво да жали поръчката

TEO
TEO
27.06.2018 17:45 17:45

BRAVO EDNO NE6TO DA E KAKTO HORATA.BRAVO I ZA PROMENITE I 4ISTENETO NA BOKLUKA. KRAINO VREME DA SI OTDAHNEM.

Анонимен
Анонимен
27.06.2018 18:34 18:34

Ох, вече ни писна от глупостите на тоя герберастки кмет и пълната му немощ да реши какъвто и да е проблем на града – а проблемите се трупат като лавина и Хасково затъва тотално по всички фронтове

Аман, бе!
Аман, бе!
27.06.2018 22:28 22:28

Боли ме фара за вашите глупости, интриги и боричкания! Той коня отишъл в ряката, вие за юлара плачете!

Osman
Osman
28.06.2018 12:18 12:18

Дядо ми,който е на 83 години живее в квартал Хисаря.Плаща си данъците и таксите.На улицата няма асфалт,няма и канализация.Дали този човей ще доживее за да види асфалт и канализация само Аллах знае.Търси се виновника за тази ситуация.Знае е се кой е виновника-управника в лицето на общината,но са минали една дузина. Аллах и Господ здраве на ни дават,всичко друго лека полека ще се оправи,поне се надявам.

Back to top button