Регион

Спипаха хиляди ментета в микробус и цигари

Ментета са конфискували харманлийските криминалисти, съобщават от полицията.

Снощи в 23:20 часа на улица „Македония“ в града е спрян за проверка микробус „Мерцедес“, управляван от 41-годишен асеновградчанин. В багажното отделение са открити 5200 артикула със защитено лого без разрешение на правопритежателя. Стоките – тениски, колани, маратонки, шалове и портмонета, са иззети.

Цигари без бандерол пък са иззели полицаи от Харманли и Димитровград. При проверки на дом и леки автомобили са намерени и иззети общо 20 479 къса безакцизни папироси. Тютюневите изделия са предадени с протоколи от собствениците си, съставени са им актове по Закона за акцизите и данъчните складове и са образувани 2 бързи производства.

Четирима малолетни са установени за кражба, станала в края на май. Трите момичета – две на 13 г. и 11-годишна и момче на 13 г., след счупване стъкло на входна врата са проникнали в сграда на улица „Панорамен път“ в Димитровград, увредили са прозорци и врати и са разбили кафе автомат, от чийто монетник задигнали 50 лева. Децата са признали са деянието си пред инспектор Детска педагогическа стая и родители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button