Регион

Курбан за здраве дадоха диабетоболните в параклиса „Св. Ана“

Курбан за здраве дадоха от хасковското сдружение „Диабет 2012“ с председател Милка Кънчева в параклиса „Св. Анна“ край хасковското село Тракиец.

На курбана бяха поканени общинските съветници Йозджан Мехмед и Румен Стоянов, които пожелаха на членовете на сдружението здраве, щастие и берекет.

Курбан

Болните от диабет в община Хасково са около 5000, а в Хасковска област – около 12 000 души. По думите на Йозджан Мехмед, много е важна дейността на сдружението и активната работа на Милка Кънчева по отношение на диабетоболните, да подобри стандарта им на живот, достъпа до здравни и социални услуги и превенция на населението срещу болестта. Всички трябва да положим общи усилия в превенцията и борбата с диабета.

Курбан

Снимки: Христо Тотев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Запозната
Запозната
01.07.2018 16:47 16:47

Тоя Йозджан мълчи като риба в Общинския съвет по въпросите на клуба на диабетоболните, а сега ми се изтипосал на курбана! Смотан лизач!

Back to top button