Хасково

Тойота без шофьор се спусна и препречи булеварда срещу полицията

Куриозна ситуация, която се размина без катастрофа, стана малко след обяд на хасковския булевард „България“ в платното срещу полицията.

Лек автомобил „Тойота“, който е бил паркиран в пресечката с улица „Момчил войвода“, се спусна сам по инерция и препречи булевардното платно. В този момент от там минаваха коли, които спряха навреме и не се стигна до катастрофа. Тойотата явно не е била паркирана на скорост и затова сама е потеглила по наклона.

Кола

Съвестни шофьори веднага избутаха леката кола в пресечката и освободиха булеварда. Мъжете подпряха колела на колата с плочки, за да не потегли отново сама.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Илф и Петров
Илф и Петров
14.07.2018 16:38 16:38

Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се!

ЕДИН
ЕДИН
15.07.2018 9:04 9:04

Докога с тия простотии?
Не да и подпират гумите с плочки,ами да и СПУСНАТ ГУМИТЕ И ЧЕТИРИТЕ,та тоя или тая СЕЛЯНКА да знае за друг път…

Иван
Иван
15.07.2018 9:36 9:36

Бас държа че колата е на жена-шофьор .От бързане да отиде при любовника си в тайната квартира е забравила да я влючи на скорост или да дръпне ръчната !

Иван
Иван
16.07.2018 12:19 12:19
Отговор до  Иван

Иване ами може да е гей бре и да си търси Иван

Марияна
Марияна
16.07.2018 0:09 0:09

Аууу,колко селски коментари!!!Човек ще си помисли,че сте от Хасково!Шофьорът може да е жена…може и да е мъж…И двата пола се разсейват…на всеки се е случвало да прави грешки!Излезте от селяндурските клишета,извадете си носа от чуждите чаршафи,вдишайте чист въздух и ще разберете,че всъщност позитивната новина е,че няма пострадали…

Back to top button