Хасково

Хасковлии се жалват от разбити тротоари по „Георги Кирков“

За разбити тротоари на хасковската улица „Георги Кирков“ сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха и снимки.

Хората питат до кога тротоарите по улицата ще са в това състояние. Плочките са наполовина извадени от корените на дърветата. В същото време храсти заемат повече от половината тротоар. По тази причина пешеходци вървят по уличното платно.

Хасковлии искат общината да извърши ремонт на тротоарите по „Георги Кирков“.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
В
В
16.07.2018 8:54 8:54

Всички тротоари в Хасково са разбити!!!

антиеколог
антиеколог
16.07.2018 10:04 10:04

Би могло да се изрежат дървета по улицат ГЕорги Кирков и там да се направят места за паркиране, хем няма да е надигнат от корените на дървото тротоар, хем ще има къде да се паркира. И сега следва атака на природозаитниците- как ще се ержат дървета посадени от нашите баби и дядовци, те са бели ядорб на града ни…ама според мен няма грижа двайсет трийсет дръвчета да се отрежат , и да има къде да се спира до НОИ до поликлиниките

Красимир
Красимир
16.07.2018 16:23 16:23

По ул. Найчо Цанов не можеш да стъпиш на тротуара от автомобили. Полужението след 17ч.е нетърпимо. Вземете мерки въпрос на време е да пострада човек.

Анонимен
Анонимен
16.07.2018 23:11 23:11

Красимире,красимире.. .кой клас си завършил …о и у за теб нямат значение

Back to top button