Хасково

Шофьор с Опел блъсна пешеходка в Хасково и я откара в Спешно

40-годишна пешеходка е пострадала при пътен инцидент вчера, съобщават от полицията.

В 16:50 часа е получен сигнал от спешното отделение, че при тях е доведена жена, пострадала в катастрофа. Изпратеният на място автопатрул е установил, че 20 минути по-рано на булевард „България“ в областния град, 66-годишен водач на лек автомобил Опел не е пропуснал и е ударил пресичащата на обозначена пешеходна пътека жена.

Мъжът веднага е откарал пострадалата в болницата и е изчакал екипа на КАТ. При прегледа е установено, че пешеходката е с контузия на дясното бедро, прегледана е и е освободена за домашно лечение. На водача е съставен акт.

Несъобразена с пътните условия скорост е причинила катастрофа вчера. В 15:30 часа на пътя Елхово-Тополовград е възникнал инцидент с лек автомобил Рено, шофиран от 50-годишна хасковлийка. Водачката се е движила с несъобразена скорост по мокра настилка и на ляв завой е загубила управлението. Навлязла е в насрещната лента за движение и е ударила лек автомобил Форд, шофиран от 39-годишен свиленградчанин.

От удара е пострадала возещата се във Форд-а 40-годишна съпруга на водача – с контузно-разкъсна рана на ръката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button