Хасково

Хванаха ментета в Хасково и амфетамин в Димитровград

Ментета са иззели икономическите полицаи в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера те са проверили помещение на улица „Габрово“. В първия етаж на къщата са намерени общо 296 спортни артикула с лого и надпис на защитени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Стоките са предадени с протокол от 34-годишната обитателка на къщата.

30-годишен димитровградчанин пък е задържан за съхранение на наркотик. Вчера в 17:30 часа той е проверен от териториалните полицаи на улица „Простор“ в града. В него е открито жълто кристално вещество с тегло 0.48 грама, реагиращо при полеви наркотест на метаамфетамин. Последвала е проверка в дома му на същата улица, където е намерено бяло кристално вещество – 1,48 грама – амфетамин.

Кражба на велосипед е извършена през денонощието. От постройка без врата в двор на къща на улица „Хан Аспарух“ в Свиленград е задигнато колело, собственост на 70-годишна жена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button