Хасково

„Паякът“ вдигна 145 коли от началото на годината, актуализират синята зона

„Паякът“ е вдигнал 145 коли от началото на годината в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от „Тролейбусен транспорт“.

114 от колите са репатрирани до наказателния паркинг, за което се заплаща 35 лв. Ако колата не бъде потърсена след 8 часа, за всеки следващ час се дължи по 1 лв. 31 от колите са освободени още на мястото на неправилното паркиране, когато собствениците плащат 17 лв. Само днес „паякът“ е вдигнал 4 коли в Хасково.

Управителят на дружеството Йордан Панев заяви пред Haskovo.info, че Транспортната комисия е готова с актуализацията на синята зона в областния град. Тя няма да е драстична. Булевард „България“ ще се освободи от зоната, както и пресечките до зеленчуковия пазар. На места ще има абонаментно паркиране. Очаква се на есен актуализацията на синята зона да влезе за разглеждане в общинския съвет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
18.07.2018 15:50 15:50

145 вдигнатиколи за 210 дни (толкова са миналитедни от началото на годината). Направо страхотна работа. С тези събрани пари дори не могат да платят заплатата и осигуровките на работещите на репатрака. Ако имат желание да си вършат работата, само около зала спартак и на улица “ Георги Кирков“ около втора поликлиника за 3 дни могат да вдигнат повече.
Наглоста в тази хубава страна( където държавата липсва, за съжаление) стига вече дъното с такива писания.

статистика
статистика
18.07.2018 16:19 16:19
Отговор до  Гост

Всъщност, ако не броим почивните дни, се пада по около кола на ден. Което си е доста подтискащо число. Нито шофьорите са станали по-дисциплинирани (което се вижда и без човек да чете препубликувани прессъобщения), нито въпросната служба си покрива дори разходите (което не се вижда, но е близко до акъла).

Анонимен
Анонимен
18.07.2018 19:36 19:36
Отговор до  Гост

Паяка вдига само коли които пречат на движението а на останалите се слагат скоби!!!!!Това велико решение взеха от общината и на практика вече повече от година паяка бездейства!!!!!!

Ванката
Ванката
18.07.2018 17:18 17:18

Тези са се преработили, цял екип с техниката прави 35лв. оборот на ден! Очевидно нямаме нужда от тях, не желая да им плащам заплата с данъците си. А градът е пълен с нарушители, само за седмица могат да направят толкова, колкото за година.

Беливанов крадец и мошенник
Беливанов крадец и мошенник
18.07.2018 18:33 18:33

Наглост ! Корупция ! А може и пари под масата за екипа !
Уволнение и то дисциплинарно за това че са се ,,престаравали,, от работа !

Криско- Писко
Криско- Писко
18.07.2018 21:29 21:29

Ивие какво мислите че тия тарикати по някакъв начин не се облажават ли Сигурен съв че че са намерили начин да усвояват пари иначе не биха седяли там

Back to top button