Хасково

Удареното момче в „Болярово“ е със счупен крак, моторист падна в Свиленград

Със счупен ляв крак е 11-годишното момче, което снощи беше блъснато с електрическата си триколка от Опел в хасковския квартал „Болярово“, съобщават от пресцентър на полицията.

Както Haskovo.info писа, момчето беше ударено от колата, шофирана от младеж. Триколката рязко направи ляв завой и така Опелът го удари.

21-годишен моторист пък е пострадал в Свиленград. Вчера в 19:15 часа младежът е управлявал мотоциклет Сузуки. На кръстовището между улиците „Драган Цанков“ и „Сан Стефано“ е загубил контрол и е паднал на платното.

От удара мотористът е с охлузна рана на главата и оток на лявото око, прегледан е в ЦСМП Свиленград и е оставен за наблюдение в болницата, като му е съставен акт.

Вчера в региона са хваната двама да шофират без книжки и един пиян водач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.07.2018 10:59 10:59

Какви са тези родители които пускат 11 годишно дете на пътя да си кара само????Няма ли паркове за целта или място където не минават коли или поне не чак толкова колкото на главната в Болярово!!!???Сега да глобят родителите!!!

Back to top button