Хасково

Започна мащабен ремонт на „Заря“, читалището вече ще е отоплено през зимата

Дългоочакваният мащабен ремонт на отоплителната инсталация в хасковското читалище „Заря“ вече започна.

Старият котел вече е премахнат, демонтират се радиаторите. Сградата на „Заря“ ще бъде газифицирана. Това ще реши проблем с отоплението на сградата, който е от десетилетия. Досега салонът беше неизползваем през зимата.

Заря

Очакванията са ремонтът да приключи през октомври. Той се извършва по спечелен проект за над 200 000 лв., съобщиха за Haskovo.info от ръководството на „Заря“.

Работи се по проект за ремонт и на сцената. Там се предвижда монтирането и на ново осветление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
културен фен
културен фен
20.07.2018 16:13 16:13

МОЖЕЛО! От началото на „демокрацията“ чакаме тоя ремонт. Беливанов си знае човека работата.Има поговорка “ стария вол си знае браздата“ , колкото и да го плюете то се вижда, че задвижи неща непипнати от години. И изобщо не ме интересува сега като напишете отрицателни коментари. Хората виждат!!! Гиганстката манипулация на ГЕРБ няма да им се случи-да оплюят техния си кмет и пак с негативна кампания да се лепнат за властта…тоя път няма кой да ви повярва.
И ако си мислите, че като споменавате в публикации , пък на снимките са заместничката му и други хора, оня с прякор обратното на умното в голямата сграда на площада дето работи -пък седи почти денонощно в кафето на сред площада и ще го харесат хората за кмет…чака ви разгром. Ама Беливанов проблема му е, че е мек, той срещу неговите си хораняма да тръгне. Георги Иванов да си идва, та да ви разкаже играта на вас интриганти долни! Не работел кмета, стар бил…вие като ни го хвалехте преди три години по-млад ли Ви изглеждаше- млад ,-млад с колко да е -с три години. То и вие остаряхте бе.

Майка
Майка
20.07.2018 16:40 16:40

Браво! Най-после хубава новина!

Янко Митев
Янко Митев
21.07.2018 11:47 11:47

Като гледам ремонтьора…сръчен хубавец!

Back to top button