Спорт

Хасковлии с призовe от Международния тенис турнир на Кенана

Наградиха призьорите от Международния детски турнир на Единната руска тенис лига.

Както Haskovo.info писа, двудневната надпревара се проведе на кортовете на Кенана в Хасково. В състезанието се включиха 66 млади тенисисти, разпределени в 3 възрастови групи.

Във втория ден от програмата бяха решителните срещи. Във възрастова група до 7 г. шампион стана Ярослав Гундаров от Русия. На финала той победи Веселин Иванов от клуб „Хасково“. На трето място завърши Мая Детяр от Русия. Утешителният турнир в тази възраст спечели Златиян Манолов, който победи на финала брат си Димитър Манолов.

В групата до 9 г. финалът бе руски. Злата Юклашева се справи с Елисавета Зеленова и вдигна купата за първо място. Трети в тази възраст е Димитър Калемджиев от клуб „Хасково 2015“. В групата до 9 г. утешителният турнир спечели Мария Красимирова от клуб „Железничар“. На финала тя победи Милко Багдасаров от „Хасково 2015“.

При най-големите титлата спечели Дария Кручинина. На финала при 10-годишните състезателката от Русия победи Виктор Иванов от „Хасково“. Трети е Мартин Бонев. В утешителния турнир победител стана Денислав Иванов от „Хасково“.

За най-добрите имаше грамоти, купи и медали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button