Хасково

18-годишен младеж загина след падане от транспарант в Хасково

18-годишен младеж е загинал след падане от транспарант в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Инцидентът е станал около 2 часа снощи. Младежът е с канадски паспорт, баща му е българин. Те са били на заведение заедно и 18-годишният казал, че излиза да се разходи. Малко по-късно е получен сигнал за паднал младеж от транспаранта на входа на Хасково до СБА.

От полицията изясняват защо момчето се е покатерило на транспаранта и причините за инцидента.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.07.2018 14:51 14:51

2 часа вечерта на табелата на хасково е търсел на майка си путката

Анонимен
Анонимен
28.07.2018 16:24 16:24

Покатерило се е, защото е умствено увредено.

Анонимен
Анонимен
28.07.2018 17:08 17:08

Около 12 часа се случва позвъняването на 112 , ако в нашата болница са му обърнали внимание в 2 часа , което е нормалното отношение на докторите и прочие за Хасковската болница , нормално е и да почине. Момчето не беше умряло . Разучавайте и тогава пишете. Напишете статия как полицаите и от бърза помощ поемат човека , как процедират при качването в линейката и всичко останало . Сравнете ги с Американците , елементарни неща не се правят . И от Хасково инфо колектива ще се моли да не попада в техните ръце . За жалост нищо няма да се промени и ще измират и още млади хора.

Анонимен
Анонимен
28.07.2018 18:18 18:18
Отговор до  Анонимен

ОЩЕ МЛАДИ ХОРА измират не заради лекарите. Измират заради демокрацията. Алкохол ,проституция и дрога . Това е демокрацията не само в България а и в европа. И не се винят полицаи и лекари. Винят се политици. Те докараха България дотук. Щото през соца наркотрафикантите отиваха на дълга почивка в Белене. Някои от тях не се връщаха НИКОГА. А сега живеят охолно а нсарода се наркоманизира. И всичко това по вина на ПОЛИТИЦИТЕ

Анонимен
Анонимен
29.07.2018 6:46 6:46
Отговор до  Анонимен

Parvo info.ne e vyarna .12.10 lineykata be6e predi spe6noto

Анонимен
Анонимен
29.07.2018 8:54 8:54
Отговор до  Анонимен

Ти знаеш ли колко време тия “ некадърни“ лекари и сестри се бориха за живота му бе тъпич? Знаеш ли колко часа го реанимираха? Какво повече можеха да направят? Да му дадат собствения си живот ли?

Масут Барзани
Масут Барзани
28.07.2018 18:25 18:25

Трита по горни АНОНИМНИ ПИЧА са писали с К–– си но последният е изключително точен Ето това е истината но за жалост не я приемат много ГОВЕДА и гласуват за БАНДИТСКОТО СТАТУКВО ва държавата

Анонимен
Анонимен
29.07.2018 0:02 0:02

Явно не сте се сблъсквали с некъдарността на лекарите ни . АЗ лично съм си патил . Говоря за лекарите в Хасково , а не из България . Много специалисти си заминаха от страната , поради тези алчни политици , които гледат само собствените си задници , и имат за цел да унищожат народа ни . От както е демокрация само се затварят болници , училища и кво ли не. Съгласен съм с това , всичко е навързано . Референдума на Слави , доказа че народа ни иска промяна , НО правителството пак каза не . А за дрогата , стана като мода , търси се от младото поколение , гледат филми , надъхват се , имат желание да пробват , намират си , зарибяват се , някои се осъзнават , други не . А и преди демокрацията , хората са имали пари ,има ли са работа , били са спокойни , не се е налагало да търсят варианти да оцелеят , как да изкарат някви пари , за да си платят някви битовизми .Много млади хора се занимават с това ,за да помагат и на роднините си , за да имат що годе някви пари за оцеляване . Много млади не издържат на напрежението , имат лабилна психика и се стига до лошия финал . Никой не знае ,кой какво е изживял , за да се стигне до там . Пример за човек , който не е наркоман , а се хвърли от терасата , гимнастичката от Златните момичета . Гласува се за промяна , НО корупцията и ромите надделяват . За съжаление .

Анонимен
Анонимен
29.07.2018 12:02 12:02
Отговор до  Анонимен

Ex тъпири. Не бъркайте лекирите с господ. Лекарите може и да помогнат за нещо но като си друсан идиот и скочиш от високо или се изтъпаниш без да искаш , това е без значение какво да направят. И пак се отклонявате от основният въпрос. Какво е правил наркомана там ?

t
t
30.07.2018 16:20 16:20

kakıv k.. e tarsel po tova vreme tam

Back to top button