Хасково

Булсатком: Съболезнования към близките! Правим проверка по случая

Изказвам моите и на колегите ми съболезнования към семейството и близките на загиналия наш служител и колега Мирослав Петков.

Това се казва с отговор от „Булсатком“ на запитването на Haskovo.info с искане за коментар от компанията за инцидента в село Подкрепа, където в събота загина 30-годишният техник на фирмата. Мирослав бил ударен от ток, докато работел на висока стълба. Отговорът е подписан от оперативния директор Тинко Тотев.

Вчера след погребението на момчето близките му се събраха пред офиса на фирмата в Хасково и заявиха, че именно тя носи вина за нелепата смърт на Мирослав, защото не му е осигурила защитно облекло и предпазни средства.

В отговора на „Булсатком“ се казва, че всички работници са снабдени с необходимите спрямо трудовото законодателство лични предпазни средства.

В момента се извършва проверка от „Булсатком“ и от компетентните органи за установяване на обстоятелствата, довели до настъпване на трагичния инцидент, допълват в писмото си от фирмата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Теодора
Теодора
31.07.2018 21:57 21:57

Боклуците Булсатком изказвали съболезнования а къде бяхте бе толкова дни нито да се обадите на семейството нито на погребението да присъствате нищо бе едно голямо нищо и накрая ще ми пишете съболезнования и за какво ги пишете къде бяхте когато всичко това стана абе боклуци сте и боклуци ще си останете

Teodora
Teodora
31.07.2018 21:57 21:57

Боклуците Булсатком изказвали съболезнования а къде бяхте бе толкова дни нито да се обадите на семейството нито на погребението да присъствате нищо бе едно голямо нищо и накрая ще ми пишете съболезнования и за какво ги пишете къде бяхте когато всичко това стана абе боклуци сте и боклуци ще си останете

Приятел
Приятел
31.07.2018 22:17 22:17

Лъжа!!! Несъм видяла нито един служител на БУЛСАТКОМ с нужната екипировка всеки работи без ръкавици, без походящи те обувки без каска нищо не са иhм дали лъжат да замажат очите на хората и така си загина един АНГЕЛ един много ДОБЪР И СЛЪНЧЕВ ЧОВЕК!!!

Анонимен
Анонимен
31.07.2018 22:33 22:33

Ако за БУЛСАТКОМ мислят че тениска и анцунг е защитно облекло се бъркат не ги е срам да говорят такива глупости.загина едно добро и работливо още веднъж саболезнования.

От бабата на двамата мили внука
От бабата на двамата мили внука
31.07.2018 23:30 23:30

Абе хей господине ти съвест имаш ли?? Какви ми ги блещиш лъжи тази ваша фирма бул ли сте сат ли сте не знам но на мен кой ще ми върне внука Мирослав разделих те двама близначка каже те бе ПЛЪХОВЕ такива кой? Кой от вас бе Господин ТОТЕВ Ние не ги делим вие ги разделих те!!!

Гергана
Гергана
31.07.2018 23:36 23:36

Моите съболезнования на близките на Миро ??
Все още немога да повярвам на това което чета…. Почивай в мир Мирко????
Ще те помня като в ученическите ни години весел скромен…..и винаги отзивчив едни прекрасни 8- години????

Анонимен
Анонимен
01.08.2018 9:06 9:06

Съболезнования на близките…
А иначе и АЛБАНЦИТЕ премахнаха кабеларките от Ел. стълбовете,всичко е в земята,а тука е ебати и чудесията…

Гергана
Гергана
01.08.2018 14:09 14:09

Абонатите на Булсатком да прекратят договорите си, и да я няма тази фирма. Собствениците на фирмата да не се допускат никога да създадаткаквато и да е фирма и да наемат хора на работа. Държавата ако е държава и мисли за хората работещи и живееще в нея, да я ликвидират тази фирма. Ако не е държава, близките да поемат кампания срещу Булсатком, да я няма.
Какво като изкажат съболезнования, по малко- ще ги боли близките на момчето ли? По- малко ще страдат?
Мъка, мъка за близките, мъка за момчета, дестки очернени животи.
ЗАРАДИ НЕХАЙНИ РАБОТОДАТЕЛИ. ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА НЕ СЕ СПАЗВАТ НЕ САМО ЗАКОНИТЕ, НЕ СЕ СПАЗВАТ ИЗКОННИТЕ ЧОВЕШКИ ЗАКОНИ, ЖИВОТЪТ Е ДАР, КОЙ СИ ТИ ЧЕ СИ ИГРАЕШ С ЧУЖДИЯ ЖИВОТ И КОЙ ТИ ДАВА ТОВА ПРАВО??? КАК СПЯТ? КАК ЖИВЕЯТ? НИКОГА ЛИ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ ЧЕ ДНЕС СА НА ВЪРХА, НО УТРЕ ЩЕ СА НА ЗЕМЯТА? НИКОГА ЛИ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ ЧЕ АБСОЛЮТНО СЪЩОТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И С ТЕХНИТЕ ДЕЦА? КАК ЩЕ СЕ ПОКАЖАТ ПРЕД СЪСЕДИТЕ СИ, ПРЕД КЛИЕНТИТЕ СИ, КАКЪВ ПРИМЕР ДАВАТ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА?

Silviq Borislavova
Silviq Borislavova
01.08.2018 21:57 21:57

Napravo nqmam dymi.Dano vsichki hora se otkajat ot yslygite na Bylsatkom,az silno vqrvam che ima vazmezdie.Moite saboleznobaniq na blizkite na momcheto.

Анонимен
Анонимен
02.08.2018 9:37 9:37

Браво на Булсатком ! Не стига,че гузни ,ами и бягат ! Не стига , че не са осигурили нужното облекло за работа , ами след няколко дни и едни съболезнования се сетиха да изкажат ! А сега ходят и мажат очите на хората с лъжи , кой знае утре , другия ден ще им осигурят нужоното облекло и ще минат между капките…то да беше един смъртен случай …колко трябваха да станат, че да се осъзнаете Булсатком ! Един живот погубихте , а някой помисли ли за другия човек ,който е бил с наго … какъв шок изживява !?

Back to top button