Хасково

Полицейската акция в „Република“ продължава до понеделник

Трети ден продължава специализираната полицейска акция в хасковския квартал „Република“ и региона.

Haskovo.info припомня, че полицията влезе в квартала след като група роми нападна полицаи с брадви, униформен беше ударен, а общо шестима бяха арестувани и по-късно освободени. Нападението стана, след като патрул се отзова на сигнал от жена, че мъжът й й е взел детето и я заплашил с насилие.

Задържаните и техни близки се оплакаха, че били бити от полицаите. Катунът край „Република“, където се разигра екшънът вече е изоставен.

От полицията съобщиха за Haskovo.info, че още не е намерен 25-годишният мъж от димитровградското село Злато поле, който при бягството си се е опитал да сгази полицаите. Издирването му продължава. Полицейската акция ще продължи до понеделник и допълнително ще се реши за нейното удължаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
04.08.2018 17:32 17:32

И какво като го намерят ще го задържат 24 ч и ще го пусат по живи и здрава Пита се тогавазащо е тази топурдия Вероятно да ВПЕЧАТЛИМ гражданите че РАБОТИМ

Николов
Николов
04.08.2018 18:51 18:51

Лошото е, че не могат да го открият. Това иска да каже , че информацията сред малцинството/ мнозинството- роми/ куца.Като няма оперативна информация се набляга на масовките.

Анонимен
Анонимен
05.08.2018 6:04 6:04

Най-много полицаи на човек от населението и най-голямата престъпност на европейския континент, представете си каква некадърност и корумпираност царят.

делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
05.08.2018 17:30 17:30

Правилно коментира Николов –-няма никаква информация А 80 процента от оперативната работа е информация от агентурата Навремето в РПУ работеше старшина Георги Тодоров и отговаряше за кв Република Той със завидна бързина отриваше престъпниците –-но имаше добри информатори И беше винаги първенец по разкрити престъпления

Иво
Иво
05.08.2018 18:15 18:15

Които мангал да питаш всички са турци циганин или роми няма в република

хващаме-пускаме
хващаме-пускаме
06.08.2018 10:45 10:45

Като го хванете, какво ще го правите – ще го пуснете! Ей затова сме на тоя хал! Цигани и престъпници да ни разиграват майката!

Back to top button