Хасково

Трима колабираха по обяд в Хасково

Трима колабирали хасковлии са били откарани с линейки до обяд в Спешно отделение, съобщиха за Haskovo.info от болницата.

Става въпрос за възрастни хора, които са си получили пенсиите и са започнали да правят покупки. Има припаднали в аптеки и в района на автогарата.

Въпреки че температурите не са рекордно високи, градусите около 30 също могат да се отразят зле на хора, които имат някаква степен на увреждания. Медиците препоръчват да не се ходи по слънцето и да се пият повече течности.

До обяд в Хасково няма сериозни инциденти, допълниха от болницата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
07.08.2018 16:18 16:18

Алоооооооооо ПЕНСИИТЕ какво що правите най късно до 11 ч след това в хола пред телевизора с предаването по Канал 3 на беновска –как добре живеем при Бойко–- Разходка привечер след 18 пчаса и то кратка и съдържателна вечеря в 19 часа -2 филийки хляб с маргарин от палма и мас и чаша кисело млякоТака се живее без болести без джипи и зъболекар до близо 95 г А след това каквото е рекъл Господ

Анонимен
Анонимен
07.08.2018 16:35 16:35

В гр. Хасково водата не се пие .

Ставри Калинов
Ставри Калинов
07.08.2018 21:01 21:01

АНОНИМИЧ някой задължавалите да пиеш вода от Хасково Вземи се в ръце магазините са пълни с бутилки с вода

Back to top button