Хасково

Обвинен за серия кражби в Хасково се оплака от дископатия, остава в ареста

36-годишният видинчанин Цветан Тошев е обвинен за три кражби и опит за кражба в Хасково и региона.

Хасковският районен съд гледа мярката му за неотклонение, като от прокуратурата поискаха за мъжа постоянен арест. Тошев бе доведен в съда, като видимо изпитваше болка при движенията си. Той заяви пред съда, че страда от дископатия и поиска по-лека мярка – домашен арест, за да може да се лекува.

Haskovo.info припомня, че Тошев бе задържан на 4 август. Той е обвинен в опит на кражба на 2000 лв. от куриерска фирма в Хасково и кражба на малко над 20 лв. от там. От прокуратурата го обвиняват и в кражба на 500 лв. от хасковска аптека и на цигари от магазин в Стамболово, извършени в края на юли. Тошев е многократно осъждан за кражби, като последно и излязъл от затвора през април.

В крайна сметка съдът счете, че може да се направи обосновано предположение, че Тошев е извършител на кражбите, в които е обвинен. Отделно, той може да извърши друго престъпление и да се укрие. Така мъжът бе задържан под стража, като трябва да му се осигурят медицински грижи.

Определението на съда може да бъде обжалвано пред Хасковския окръжен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
07.08.2018 21:08 21:08

А като е крадял дископатията не го е мъчила Дръжте го изкъсо това ГОВЕДО само с бобена чорбица и вечер на една филийка хляб белким му дойде ума

Back to top button