Спорт

Горяна ще се боксира на Световното в Унгария

Състезателката на хасковския клуб „Севдалин Василев“ Горяна Стоева ще участва на световното първенство по бокс за девойки в категория 51 кг., съобщават от федерацията.

Шампионатът ще се проведе от 21 до 31 август в Будапеща, Унгария. За България на Световното за юноши и девойки ще се боксират още

Мелек Закифова (48 кг.), Елина Георгиева (54 кг.) и Иван Атанасов (64 кг.). И трите ни представителки взеха медали от европейското в тази възраст в Италия, което им осигури и квотите за световното. Мелек и Горяна са и европейски шампионки от София 2017. Иван Атанасов пък е първенец на континента при юношите от преди 2 години в Унгария.

Старши треньори на отбора ни ще са Петър Лесов и Валентин Поптолев. Те проведоха лагер на базата на „Дианабад“, а след това всички са на подготовка в Унгария.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button