Регион

По 6000 коли с гастарбайтери влизат в България за денонощие, стартира полицейска акция

За денонощие само в посока към България през ГКПП „Капитан Андреево“ минават близо 6000 автомобила с десетки хиляди пътници.

Причината е прибирането на турските гастарбайтери към Западна Европа след отпуската им в родината. Това води до дълго чакане, което понякога отнема до 5-6 часа.

В пика на трафика от гастарбайтери се провежда и полицейска акция, в която се проверява предимно за винетки. Акцията е на последната бензиностанция на магистрала „Марица“ по пътя към Турция. Целта е ако бъде спрян автомобил без винетка, шофьорът да може да си купи преди да продължи.

Акцията започна рано сутринта и досега има десетки установени нарушения. Само едно от тях обаче е за винетка и то не за липсата й, а за това, че стикерът не е бил залепен на стъклото. Така шофьорът се размина само с фиш. Иначе, масовите случаи, които установяват полицаите са неплатени в срок глоби. Всичко това на фона на интензивния трафик през границата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Турчин
Турчин
19.08.2018 18:34 18:34

и турчина с фиша като прдължи надолу към турция и го хвърли, какво прави родната полиция. НИЩО

Back to top button