Регион

Спипаха ментета на Неделния пазар и мъж с метаамфетамин

Ментета са иззели униформените в района на Неделния пазар в Димитровград, съобщават от полицията.

В петък в 3:40 часа автопатрул от управлението е извършвал обход на Неделния пазар. Те са забелязали 35-годишна жена от Пазарджик, носеща торби, в които имало дрехи с лого на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Последвала е проверка и на колата на жената, в която се откриват още стоки с лого. Собственичката е предала всичките 51 артикула с протокол.

36-годишен харманлиец пък е хванат с дрога. Мъжът е проверен на булевард „България“ с лек автомобил Нисан. В дрехите му полицаите открили бяло кристално вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо при полеви наркотест на метаамфетамин. Последвала е проверка в обитаваното от него жилище на същия булевард, където се открива още грам от същата дрога. Водачът е тестван и тест дрегер, който отчел наличие на метаамфетамин в кръвта му. Мъжът е задържан до 24 часа.

Домова кражба е извършена вчера в Хасково. Неизвестно лице е проникнало в дом на улица „Цар Иван Асен“ през отворен прозорец и е задигнало лични документи и 121 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button