Регион

Моторист и колоездач пострадаха при катастрофи

85-годишен велосипедист е пострадал при катастрофа вчера на кръстовището между улиците „Княз Батенберг“ и „Съединение“, съобщават от полицията.

Колоездачът е отнел предимството на Фолксваген, шофиран от 66-годишен от село Кадиево и се е блъснал в предната му дясна гума.

От удара мъжът е с контузия на главата, контузия на дясната гръдна половина и съмнение за комоцио, настанен е в МБАЛ-Хасково.

Още едно отнето предимство е причина за катастрофа в Свиленград. В 13:50 часа на кръстовището между улиците „Княз Борис“ и „Жулио Кюри“ е станало произшествие с лек автомобил Мерцедес, управляван от 50-годишна перничанка. Жената не е спряла на знак Стоп и е отнела предимството на мотоциклет Кимко, управляван от 44-годишен свиленградчанин.

От удара, мотоциклетистът е загубил контрол и е паднал на платното. След преглед е установено, че е с ограничена подвижност в лявото рамо, охлузни рани на двете колена и контузна рана на левия крак. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button