Хасково

Все повече желаещи да карат мотор, курсовете в Хасково най-евтини

Инструктори за управление на мотор в Хасково отчитат силен летен сезон.

Половин дузина се занимават с подготовка на курсисти за мотор, като вече средно са минали по 30 човека. Цените пък си остават по 250 лв. Според инструктори това е най-ниската цена в страната, като на повечето места курсът е почти двойно.

Напоследък се забелязва тенденцията все повече младежи от селата да карат курсове. Причината е затегният контрол на полицията и по селата, където често се хващат младежи без книжки.

Във всяка група курсисти има и по едно-две момичета. Сред тях е и 25-годишната Мария Димитрова, която в ранния следобед имаше занимание на единствения хасковски полигон в двора на ПГССТ „Никола Вапцаров“. Мария заяви пред Haskovo.info, че в началото е страшно, но се свиква. Мъжът й кара мотор и затова тя се е престрашила също да изкара книжка.

Мотор

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button