Регион

Блъснатият от бащата на президента е глобен, няма претенции към Радев

Стефан Тодоров, който миналия петък е бил блъснат с триколката си от колата на бащата на президента Румен Радев – Георги Радев е глобен.

Както Haskvo.info писа, инцидентът стана на кръговото кръстовище на улица „Цар Освободител“ и булевард „България“ в Харманли. Има леки материални щети по превозните средства, а Тодоров е с натъртвания на ръката и крака. Той разказа, че е видял колата, но е решил, че тя ще спре на знак. Последвал удар, а на Стефан е съставен акт за непозволено преминаване от една лета в друга. „Приказвахме с Георги Радев и нямам претенции към него“, допълни Стефан Тодоров.

МВР започна вчера вътрешна проверка по случая, която трябва да изясни дали служителите са действали както трябва. Резултатите от проверката трябва да са готови през следващата седмица. Прокуратурата също проверява инцидента.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю Клявката
Митю Клявката
26.08.2018 12:03 12:03

Пак гадните номера на ГЕРБЕРАСТИТЕ!!!
Тоя с триколката не ми изглежда на инвалид!!!По скоро на бараба от Харманли,леко подпийнал!!!И кво прави с триколката на пътното платно,че и на кръгово????
Айде сега ГЕРБЕРАСТИТЕ ДА СЕ ИЗВИНЯТ,за хулите които писаха по случая!!!

Тодор Христов Живков
Тодор Христов Живков
26.08.2018 12:07 12:07

Да се забрани ПП ГЕРБ СЪС ЗАКОН!!!
НА РАЗКАЯЛИТЕ СЕ-АМНИСТИЯ,ОСТАНАЛИТЕ В БЕЛЕНЕ -ДО ЖИВОТ!!!
БОКО И ЦЕЦО В ЧУВАЛ С КАМЪНИ И В ДУНАВ!!!

Анонимен
Анонимен
26.08.2018 12:08 12:08

**** им герберастка

Back to top button