Хасково

Моторист се размина по чудо при катастрофа на Кърджалийска

Лек автомобил Субару и мотор катастрофираха на хасковския булевард „Освобождение“.

Инцидентът стана тази вечер в отсечката между кръстовището с булевард „Илинден“ и това за квартал „Хисаря“. По разказ на очевидци, колата и моторът са се движили в посока Кърджали. Шофьорът на автомобила първо намалил, а после опитал да свие рязко наляво, което е забранено и така се е сблъскал с мотора, който е изхвърчал на няколко метра.

По чудо мотористът се е разминал с наранявания – спасило го е това, че е бил подходящо екипиран. От полицията изясняват причините за катастрофата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.08.2018 21:55 21:55

сбьрканяци, аз като говоря, че тоя народ тотално се е изродил, е вярно. Само военна диктатура, желязна ще ви оправи вас.

Гаврош
Гаврош
25.08.2018 22:50 22:50

Няма армия приятел.Първо унищожиха армията, а след това и полицията. Каква военна диктатура, с кого? Сега ония горе се кефят , правят си пачки , разбирай крадат.На нас ката ден ни подхвърлят новинки да се ядем един други, а те си лапат .Хора не останаха в града.След 20ч.само роми и турци в центъра.Преди 20г.не смееха да припарят, а сега правя каквото си щат.Това е картинката.

Анонимен
Анонимен
25.08.2018 23:01 23:01
Отговор до  Гаврош

Те в дьржавата не останаха- ти в града. Това е дьржавна политика- младите хора да отиват кьм София, в чужбина. Илюзия пьлна е, че това е само в Хасково или че в Хасково може да е нещо различно от това, което е в цялата дьржава.

Snipi
Snipi
26.08.2018 8:51 8:51

Не си мислете,че е само в Хасково така. Навсякъде е така.Симеоновград е само цигани,Харманли е тръгнал на там в Северна България е така. НАВСЯКЪДЕ СА

Back to top button