Любопитно

Тържество за рождения ден на Центъра за деца и младежи с увреждания

Центърът за настаняване от семеен тип на деца и младежи с увреждания в Хасково празнува четвърти рожден ден.

На тържеството в лятната градина на Центъра, настанените в социалното заведение посрещнаха десетки гости и приятели. Сред тях бяха кметът Добри Беливанов и заместник-областният управител Стефка Здравкова. Градоначалникът благодари на еипа на центъра, че дава всичко от себе си и с обич се грижи за децата. Той подари две торти на децата и изгледа кратката програма, която бяха подготвили за празника. Тя бе под надслов „Приятели“, изпъстрена с песни и етюди за приятелството.

Здравкова също поздрави децата и работещите в Центъра и им пожела да бъдат винаги така позитивни и да умеят да предават своите усмивки на всички.

„Всички поканени днес на този рожден ден сте наши приятели“, каза в приветствието си към гостите директорът на центъра Невена Желязкова. Тя благодари на приятелите на дома, без които той не би изглеждал толкова приветлив. Специалните благодарности и аплодисменти на децата и младежите бяха за благодетелката на центъра Хаджи Снежана Гарабед.

На тържеството присъстваха още представители на Регионална дирекция „Социално подпомагане“, деца от други центрове и техните възпитатели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button