Спорт

Илиана Раева награди създателката на художествената гимнастика в Хасково

Президентът на хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ Яна Михайлова беше наградена в София от президента на федерацията Илиана Раева.

Михайлова е създател на художествената гимнастика в Хасково и Димитровград. Тя получи от Раева грамота и плакет от федерацията за изключителен принос за развитието на българската и световна художествена гимнастика.

Награждаването стана по време на Световното първенство по художествена гимнастика, което се провежда в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.09.2018 16:30 16:30

Наградени са всички президенти на клубове, а не само Яна Михайлова. „Днес президентът на БФХГ Илиана Раева награди заслужили деятели на българската художествена гимнастика, както и президентите на клубовете по художествена гимнастика в България.
Бяха отличени всички, които са спомогнали за налагането и развитието на българската художествена гимнастика от самото начало на този спорт у нас.
Всички получиха релики на златните медали на шампионите от 36-тото Световно първенство, грамота в знак на благодарност и подарък.
Г-жа Раева изказа своето уважение и признателност на всеки един, поканен в залата, както и на тези, които вече не са между нас, но чиито близки бяха дошли да получат наградите им.
Получи се много мило мини тържество, имаше цветя, хубави думи, сълзи и усмивки, така както подобава на едни големи, истински шампиони по време на такъв страхотен форум, каквото е домакинството на Световно първенство!“

Анонимен
Анонимен
18.09.2018 1:32 1:32

Хайде моля, …… що за смях ……“Михайлова създател на Художествената гимнастика в Хасково”, нека заедно да си припомним Ваша статия от 17.10.2012г.
https://haskovo.info/22109/, където ясно пишете че основите на гимастката в Хасково поставя г-жа Кремена Ангелова, възпитаничка на великата Нешка Робева, бивш състезател на националният ни отбор няколко поредни години. Противоречието Ви е на лице! За съжаление Хасково загуби изключително много с оттеглянето на Ангелова – човек доказал себе си изграждайки много добри състезатели. Михайлова, обаче е интересен феномен в художествената гимнастика – човек, който никога не е играл такъв вид гимнастика, абсолютен непрофесионалист има принос в развитието и ……. интересно !!!

Back to top button