Любопитно

С екоакция туристи отбелязват международния си празник

По случай Международния ден на туриста хасковското туристическо дружество „Аида“ организира днес поход по екопътеката „Цар Иван Асен II“.

Носете ножици, ръкавици, торби и весело настроение, за да почистим екопътеката и да се включим в инициативата „Да почистим нашата част от планетата заедно с хора от още 150 страни“, така гласи поканата към членовете на дружеството и съмишленици.

Така те се вписват и в кампанията „Да изчистим България заедно“. В следобедните часове туристите ще честват празника край Сивата вода.

От 1980 г. Световната туристическа организация към ООН отбелязва Международния ден на туризма на 27 септември. Целта на тази инициатива е да се привлече вниманието на международната общественост към значението на туризма и неговата роля в обществения живот.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button