Хасково

Пешеходка, мотоциклетист и колоездач пострадаха при катастрофи

Четири катастрофи с пострадали са станали през последните 3 дни в Хасково и региона, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Жена е блъсната на пешеходна пътека в петък по обяд. 57-годишната пешеходка е ударена от Фолксваген, управляван от 50-годишен мъж. Инцидентът е станал на бул. „България“ в Хасково. При удара жената е с контузия на гръдния кош левия крак.

Мотоциклетист е излетял от пътя и се е блъснал в лек автомобил вчера в село Черепово. 17-годишното момче се движело в посока Харманли, но не съобразило скоростта си с терена, изгубило контрол и се ударил в Дайхатсу, паркирано край пътя. То е контузна рана на коляното.

С охлузване по ръката се е отървал 28-годишен колоездач в Свиленград. Той е бил блъснат от лек автомобил Хюндай, управляван от 40-годишна жена, която при изпреварване на велосипеда не оставила достатъчно разстояние и го съборила на платното.

От полицията съобщават, че пострадалият при инцидента с Мерцедес на пътя Хасково – Димитровград в събота през нощта е бил с опасност за живота. Haskovo.info припомня, че 41-годишният мъж се движел с несъобразена скорост и излязъл в канавката (на снимката). Той е със счупени ребра, гръъден прешлен и други травми.

Трима души за заловени да шофират пияни, а един – дрогиран през почивните дни, допълват от Областната дирекция на МВР в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димитров
Димитров
18.09.2018 8:30 8:30

Аз не съм чувал за 17 г.мотоциклетист.

Back to top button