Хасково

Хасково отбеляза тържествено 110 г. от Независимостта на България

С тържествен ритуал и концерт Хасково отбеляза 110 г. от обявяване на Независимостта на България.

В ритуала по поднасяне на венци и цветя пред паметника на Незнайния воин на площад „Свобода“ се включиха военнослужещи от хасковското военно формирование и духовият оркестър. Слово за празника държаха кметът Добри Беливанов и областният управител Станислав Дечев. Водещият Никола Лилов изчете Манифест на Княз Фердинанд за обявяване на Независимостта на България.

Празник

Празничната програма продължи на сцената на площада с концерт. Представиха се хор „Орфей“ при Младежкия център с диригент Елена Цветкова, Теодора и Михаил Евтимови от вокална група „Орфейче“ при Младежкия с диригент Катя Демирева, народният оркестър с диригент Димчо Йорданов, ансамбъл „Хасково“ с художествен ръководител Ана Димитрова и младите народни певци Кристиян Радев и Даниел Христов с ръководител Боян Митев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПиаР;)
ПиаР;)
22.09.2018 15:49 15:49

Госпожата с очилата не знае какво е спазване на протокол май- слънчеви очила не се носят от официални лица на официални събития.Да се знае!

Гост
Гост
22.09.2018 22:06 22:06

Коя е госпожата?

църковно крадене с помощта на попа
църковно крадене с помощта на попа
23.09.2018 7:04 7:04

Евгения дупедавката

Back to top button