Хасково

137 жилищни сгради вече са санирани в Хасковско

137 жилищни сгради в Хасковска област вече са обновени от старта на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради до края на август, съобщават от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Хасковско е на трето място сред областите в страната. Първи са Бургас със 181 санирани сгради, а на второ място със 169 сгради са Благоевград. Сред общините се открояват центровете на тези области, а също и Стара Загора и Пазарджик.

В община Хасково са сключени договори за целево финансиране със 111 сдружения на собственици. Енергийноефективни мерки вече са въведени в 71 жилищни многофамилни сгради, още 6 са в изпълнение, а 24 са със стартирали дейности по техническо обследване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.09.2018 20:23 20:23

Преди мнооого години в саудитска арабия имало един камилар. Камилата му се разболяла от краста и той искал да я продаде като за целта я намазал с катран за да не се вижда крастата. От там произлиза деджал или даджал в корана което означава в превод измамник. Измамата в днешно време е навсякъде. Един прави храна и питиета с пбоклуци вътре. Друг прави дрехи и обувки менте. Всеки гледа да прецака другия. Ситуацията с така наречените панеблки е пълна измама понеже властта трябваше да започне от тяхното укрепване. Външно станаха красиви но когато почнат да падат панели народа ще проумее че е измамен. Даджал или деджал е навсякъде.

Саниран
Саниран
24.09.2018 0:13 0:13

До пролетта80% от стериопора ще е на земята.както замисъл добре но ,изпълнителите тютюн да берат.

възмутен
възмутен
24.09.2018 15:58 15:58

Вярно е това което пишат по горе Но когато изпокапят стиропоровете ПОРОВЕТЕ които сътвориха този ЦИРК Боко ЦВЪЦКО ДЕЛЯНЧО Добревия зевзек вече Ще са вдън от играта и само ще си лапат париците и ще се кефят

Back to top button