Регион

Спипаха канабис в две села и безакцизни цигари в Ягуар

Безакцизни 500 цигари са открити при проверка на лек автомобил Ягуар, спрян на автомагистрала „Марица“, съобщават от полицията. Колата е шофирана от 39-годишен турчин.

32-годишен хасковлия е задържан за съхранениние на наркотик. Тази сутрин около 3 часа, мъжът е спрян с леката си кола Хонда за проверка от автопатрул в областния град. В дрехите му е открита пластмасова епруветка с „пико“. Също от хасковските криминалисти е задържан 24-годишен младеж от село Книжовник. Той е пътувал в лек автомобил, спрян за проверка на улица „Балатон“. В момчето са намерени 3 грама амфетамин и 2 топчета – марихуана.

Канабис е иззет от харманлийски криминалисти. На 23 септември в село Овчарово те са проверили къща и двор, с неизяснен до момента собственик. Открити са 4 кг. суха зелена листна маса, а в двора – 2 растения, за които се полагат грижи с височина до 2 метра. Като съпричастен към отглеждането и съхранението на канабиса е задържан 65-годишен мъж, обитаващ съседния имот.

Също 51 растения от рода на конопа са открити от полицаи от участъка в стамболово Стамболово. Те са били засети и поливане в землището на село Тънково. Намерени са и поливни маркучи, потопяема водна помпа и акумулатор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button