Любопитно

Премиера и още 3 спектакъла през октомври в хасковския театър

Четири представления са предвидени в програмата на хасковския театър „Иван Димов“ през октомври.

На 2 октомври ще се играе „Заешка дупка“ от Дейвид Линдзи-Абер. Режисьор е Ивайло Христов с участието на Кристина Янева, Елена Телбис, Валери Йорданов, Меглена Караламбова, Марио Топалов.

„Ало, Ало“ от Дейвид Крофт и Джеръми Лойд ще е на 10 октомври. Роберт Янакиев е режисьор, а актьори са Свежен Младенов, Мира Върбанова, Ивет Радулова, Лиляна Шомова, Филипа Балдева, Георги Къркеланов, Боян Младенов, Донка Аврамова-Бочева, Роберт Янакиев, Георги Златарев, Христо Ботев, Йордан Ръсин, Ивайло Драгиев.

Театър

Премиерата на „Паола и лъвовете“ от Алдо де Бенедети е насрочена за 25 октомври под режисурата на Иван Савов. Участват Никола Додов, Аделина Петрова, Димитър Костадинов.

На 31 октомври ще се играе „Хотел между тоя и оня свят“ от Ерик-Еманюел Шмит. Валентин Балабанов е режисьор, а актьори са Ивайло Захариев, Веселин Цанев -гост, Ивайло Калоянчев – гост, Иван Иванов, Виктория Янева, Василка Сумева, Снежана Малковска, Георги Бояджиев, Анастасия Левордашка.

На 14 октомври е първото представление за деца – „Бър – бър – бър за слон и чадър“ от Мая Дългъчева с участието на Силвия Предова и Янко Митев. „Мечо Пух“ ще радва децата на 28 октомври отново със Силвия Предова, Хари Терзиев и Димитър Атанасов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button