Спорт

Нови медали за бадминтонистите на „Дискавъри“, нямат сигурна зала за тренировки

Голям успех на завършилия вчера в Стара Загора държавен турнир „Млади таланти“ за деца до 13 години постигнаха състезателите на хасковския бадминтон клуб „Дискавъри“, съобщи за Haskovo.info треньорът Желязко Вълков.

Калояна Налбантова се класира първа на единично при момичетата. Борис Атанасов стана втори. А двамата станаха втори и на смесени двойки.

От клуба посочват, че са единствени в града без финансова помощ от общината и федерацията. Нямат и зала за провеждането на нормален тренировъчен процес. Засега са приютени от хандбалните клубове, но не са сигурни дали това ще продължи и през зимата.

Съществуваме само благодарение на ентусиазма на децата и най-вече на родителите им. Въпреки всичко имаме шампиони в две възрасти – до 13 и до 15 години. Дали ще издържим още дълго така не знам,но няма да се предадем лесно, казва треньорът на бадминтонистите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button