Хасково

След месец свалят скелето от Богородица

След около месец се очаква да бъде демонтирано скелето от монумента на Св. Богородица в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Фирмата, която сега ремонтира постамента има краен срок да приключи до средата на ноември, допълниха от кметството. Сега се укрепват и възстановяват падащите плочи от постамента. Работници бяха на скелето и в неделния ден.

Haskovo.info припомня, че параклисът „Рождество на Света Богородица“ под фигурата е затворен заради падащите плочи от средата на декември миналата година. Очаква се и в него да бъде извършен ремонт, след приключване на работата отвън. По-рано беше ремонтирана и самата фигура на Богородица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.10.2018 22:09 22:09

Платено съобщение. Платен сайт. Да живеи кмета

Анонимен
Анонимен
08.10.2018 9:27 9:27
Отговор до  Анонимен

то по скоро е критика от колкото хвалене..ама нейсе щом така го виждате

Анонимен
Анонимен
07.10.2018 23:20 23:20

Сигурни ли сте, че това е работник, а не някой които се е разхождал. Къде му е каската и работните дрехи или в Бг това е практика ???

Анонимен
Анонимен
08.10.2018 8:04 8:04

празниците минаха срама си остана един паметник не може да ремонтира цяла година. мундарска работа. колкото и да ви плаща не му вярвайте. от времето на бзнс го знаем що за стока е. мързелив и стиснат.

Back to top button