Любопитно

500 национални знамена раздадоха в Свиленград

Патриотите от ВМРО в Свиленград подариха 500 български знамена на жителите и гостите на града, съобщават от партията.

Акцията се проведе на централния площад като продължение на празника на града по повод 106 г. от освобождение на Свиленград от Османско робство. В събитието се включи председателят на общинския съвет в Свиленград Цветелина Атанасова.

Инициативата е част от националната кампания на патриотите „Развей българския флаг“. Тя цели да повдигне националното самочувствие на българите, като на паметни дати войводите подаряват национални трибагреници, за да напомнят, че българският дух е жив.

Патриотичната инициатива цели също да покаже, че ние сме народ, достоен за уважение и трябва да помним и пазим историческата истина за борбата за свобода на нашите предци, коментира председателят на ВМРО в Свиленград Живко Проданов по време на акцията по раздаване на трибагрениците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button