Спорт

Куп медали за хасковските бадминтонисти от „Млади таланти“

Хасковските бадминтонисти спечелиха куп медали в отделните възрастови групи на националния турнир „Млади таланти“, който се проведе през уикенда в спортна зала „Спартак“.

При 11-годишните момчета на единично първи и втори станаха Илхан Алиян и Даниел Киряков. При момичетата първите три места са за Ивана Гюрова, Ивайла Орешкова и Божидара Боянова. На двойки при момчетата втори и трети станаха Илхан Алиян с Радослав Стоев и Даниел Киряков с Красимир Проданов. При момичетата на двойки първи са Ивайла Орешкова с Ивана Гюрова, втори са димитровградчанките Анна-Мария Петкова с Християна Христова, а трети са други хасковлийки – Красимира Кирилова и Туана Младенова.

Бадминтон

При 15-годишните юноши на единично трети са Михаел Станилов от Димитровград и Станимир Терзиев от „Дискавъри“ – Хасково. Тук на двойки при девойките втора е хасковлийката Петя Иванова със софиянката Йоана Йорданова.

Евгени Панев е първи на единично при 17-годишните, а Моника Вълчева е трета при девойките. На двойки при юношите първи са Александър Несторов с Наско Найденов, а трети са Евгени Панев и Павел Димитров. При девойките със сребърните медали се окичиха Жени Желева с Моника Вълчева, а с бронзовите – Габриела Златанова с Красимира Богданова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button