Любопитно

В „Рилски“ отбелязаха патронен празник с много прояви

В хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“ отбелязаха тържествено патронния си празник с много прояви.

Празникът при първолаците премина под мотото „Моят първи патронен празник“. 44 от тях получиха сертификати. Удостоверенията за участие в седмицата на кодирането раздаде директорът на училището Тонка Ченгелова. Днес свои сертификати за първи стъпки в информационните технологии получиха учениците от 1 Ж клас с ръководител Галина Маратилова, която също бе отличена. По-късно трябва да бъдат раздадени сертификати и на учениците от 1 Б клас с ръководител Йорданка Първанова.

Рилски

По-големите ученици пък посетиха културни институции в Хасково. Сред тях бяха Регионалният исторически музей и Регионалната библиотека „Христо Смирненски“. В играта на музея Търсачи на съкровища се включиха 165 третокласници. Популярната игра навърши една година, като в нея участваха 1000 деца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button