Регион

Спипаха близо 2000 нелегални парфюма в куриерска фирма

1897 парфюма и тоалетни води на защитени търговски марки са иззели икономическите полицаи.

Вчера в 11:20 часа полицаите от Свиленград са посетили куриерска фирма в града. Проверили са микробус, управляван от жена на 44 г. Тя съобщила, че багажа в микробуса е собственост на 24-годишен румънски гражданин, на когото извършва услуга по преноса на кашони до куриера, съобщават от полицията.

В багажното отделение на автомобила са намерени 1027 парфюма и тоалетни води от различни марки без документи за произход и разрешение на правопритежателя. Проверен е и домът на водачката на улица „Ген. Скобелев“, където са открити още 840 парфюмни изделия без придружаващи документи.

27-годишен свиленграчанин пък е задържан за кражба от свой съгражданин. Вчера по обяд 33-годишният мъж съобщил, че след като му бил нанесен удар по главата, задържаният му отнел таблета със сим карта на мобилен оператор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button