Хасково

Кака Снежка с почетния плакет на областния управител за 25 г. благотворителна дейност

Областният управител Станислав Дечев връчи най-високото отличие „Почетен плакет на областния управител на Хасково“ на благодеятелката хаджи Снежана Гарабед

Почетният плакет на се връчва на хаджи Снежана Гарабед по повод 25 години благотворителна дейност. На 10 ноември 1993 година кака Снежка започва своята мисия на добротворство в Хасково и вече четвърт век не спира да помага на нуждаещите се.

Хаджи Снежана Гарабет благодари за почетното отличие и призна, че то колкото я радва, толкова и я задължава. Тя посвети Почетния плакет на всички дарители, които през тези 25 години са й повярвали. „Защото без щедрите сърца на дарителите, моята мисия не би била възможна“, призна кака Снежка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Беливанчо
Беливанчо
08.11.2018 14:41 14:41

А кой ще награди областния за най голям некадърник

Спас
Спас
08.11.2018 15:42 15:42

Аз от св.Влас.

Иванова
Иванова
08.11.2018 15:57 15:57

Има и по-достойни от нея , които правят много повече тихо и без много шум. Престанете да я натрапвате тази !

Анонимен
Анонимен
08.11.2018 16:53 16:53

Пу пу пу хубавец! Той с костюмчето за сряда и четвъртък, има едно за понеделник и вторник, в петък е по спортен….. Хорските областни управители в Брюксел, Хага там разни европейски лидери стъскат им ръцете …нашия на как Снежка плакет дава. Важното е да сме изтипосани на фото. Няма значение с кого. Хубаво видехме те, ясно е ти си кандидата за кмет на Д. Добрев….Заради тая кандидатура ще ни катурнат града, ма да беше си станал кмет преди три години не сега да се чудиш каква простотия да измислиш да спъваш кмета. Ха земи го подкрепи за нещо сега, като канализацията на Болярово, канализацията на Хисаря, водата на Маслиново-все работи за които ГЕРБ гарантираше, че ще направи ако е на власт Ми на власт си бе областен си! Подкрепяй навирай се уж че ти ги даваш парите от джоба си, та да има с какво да се Фалите ГЕРБ га дойдат изборите догодина…че с плакетчето на как Снежка…не е за показване,пък камоли за хвалене.

Анонимен
Анонимен
08.11.2018 17:17 17:17

въх на жоро гелчето жената голямо изригване направила в коментарите. браво поне едно нещо да напишеш иначе все крешиш тук поне си се постарала малко тук таме и някоя запетайка си олучила

Back to top button