Хасково

Буйстващ клиент на заведение в Хасково ухапа и заплю полицай

31-годишен буйстващ клиент в хасковско заведение е арестуван, съобщават от пресцентъра на полицията.

В 1:45 часа в събота е получен сигнал от диспечер на частна охранителна фирма, че от заведение в комплекс „Веспрем“ е задействан паник бутон с искане за съдействие. На място са изпратени 2 автопатрула, които са установили, че в заведението е мъж, нежелаещ да си тръгне.
Буйстващият клиент е отказал да представи документите си за самоличност и е поканен да посети полицейското управление. Поставени са му белезници и е качен в патрулния автомобил.

Влизайки вътре мъжът започнал да крещи и да удря главата си в задния десен прозорец на колата, заплашвайки полицаите със саморазправа. Един от тях се е опитал да го успокои и да спре самонараняванията, когато е заплют и ухапан в областта на лявото рамо от задържания.

В полицейското управление е установена самоличността му. Мъжът от хасковското село Криво поле е познайник на полицията. От прокуратурата вече са го обвинили в хулиганство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Коко
Коко
12.11.2018 13:44 13:44

Нормално, да хапе полицаите и да ги плюе, като няма респект, а те мишките не ги бият мангалите и нормално да има такова отношение.

скучая си
скучая си
13.11.2018 7:42 7:42

Ей, много ги разбираш ти, Коко. Да не си колега на въпросния, по село?

Back to top button