Регион

Простреляха неволно ловджия в краката, иззеха пушките на двама с алкохол

37-годишен жител на хасковското село Гълъбец е пострадал в ловен инцидент, съобщават от полицията.

Вчера пострадалият мъж е ловувал с ловната си дружинка в землището на селото. Около 16:30 часа е бил прострелян в двата крака с ловно оръжие. Прегледан е и е обработен в спешното отделение на хасковската болница, като е без опасност за живота.

Пристигналите на място полицаи са установили, че мъжът е прострелян неволно от свой 36-годишен съселянин – ловджия със законно притежаваната му ловна пушка. Оръжието е иззето.

По същото време на територията на тополовградските села Устрем, Планиново и Капитан Петко войвода, служители на КОС са проверили 3 ловни дружинки. Целта на проверката била оръжието и наличие на алкохол. Проверени са 30 ловци, като са установени двама ловджии с 0.36 и 0.12 промила алкохол. На двамата мъже са съставени актове за носене на оръжие след употреба на алкохол и са им иззети пушките.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
надзирател ловен
надзирател ловен
12.11.2018 11:15 11:15

Късмет е имал.чудеса ги чакат с Щилянов тая дружина…….

Щтилянов
Щтилянов
12.11.2018 15:04 15:04

….. Надзирателю чудото е при теб. Вече ти имам ip адреса. Слагай суфрата,идвам ти на гости….,.

Пърдящия чакал
Пърдящия чакал
12.11.2018 15:10 15:10

Аз пък знам, че Щилянов яде надзиратели….

Back to top button