Хасково

Съветници питат Беливанов за повреден мост в Клокотница и за ремонти в Хасково

Кога ще бъде обезопасен мост в хасковското село Клокотница и почистено коритото на реката попита кмета Добри Беливанов на сесията на общинския съвет Иван Станчев – съветник от БСП.

Той посочи, че проблемът е от години. Веднъж реката е почиствана, но са повредени тръби от канализацията и така в района се носят миризми. Сега реката отново е в буйна растителност. Отделно, мостът не е обезопасен и по него преминават коли, вместо той да е само пешеходен, каквото решение има на транспортна комисия.

Станчев посочи, че има подписка от граждани за ремонт на тротоара по улица „13 март“ в Хасково и попита кога това ще стане.

Румен Стоянов от ГЕРБ за пореден път посочи, че има искания от граждани от блокове 61 – 63 на булевард „Васил Левски“ за ремонт на междублоковите пространства.

Стоянов и колежката му Гергана Бояджиева имаха забележки за избора на председател и зампредседател на консултативния младежки съвет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
30.11.2018 19:17 19:17

Абе в тая община има ли орган който ръчка служителите да си вършат работата и ако не да се приемат наказания Иначе Бай Добри е непрекъснато някъде реже лентички усмихва се на срещи държи речи и т н кога му остава време да си върши кметската работа

Back to top button